Da Per Vers bitede mine rim


Da der i dag er præcis tre måneder til 2. juledag, der back in the dayo var datoen for Pulejam, er det vel meget passende med et lille juleeventyr. Det handler om dengang Per Vers – der vel regnes af de fleste som en af landets bedste tekstforfattere – bitede mine rim.

Scenariet var dette, at Asha og LeBon fra Pipeline Radio i julen 2004 inviterede 24 hiphoppere til at introducere et nummer fra et år, som de holdt særlig meget af. Asha insisterede på, at de fleste rappere nok ville skrive et lille rim også. Jeg valgte 1988, da det cirka betegner året, hvor jeg blev bevist om hvad hiphop nu var for noget, og skrev et vers til at introducere min kunstner. På det tidspunkt var jeg “webmaster/media assassin” på Per Vers’ Per.TV hjemmeside, så vi MSN’ede tit lidt frem og tilbage om hans gøren og laden. Han fortalte at Asha også havde kontaktet ham, men han ikke havde haft tid til at skrive noget, og spurgte om han måtte se mit vers som inspiration…

Inspiration-schminspiration, Per Vers, den dobbelte MC’s Fight Night vinder, landets mest anerkendte freestyler og innovative kraft på hiphopscenen spurgte om han ikke lige måtte låne min introduktion. Og som sagt så gjort. Vi bustede vores ensklingende vers, som skulle vise sig at være de eneste rimede introduktioner i programmet, da Asha stærkt havde overdrevet de andre deltageres hang til rappalicious intro. For et par dage siden genfandt jeg showet i mp3-form, så her er vores rap i al sin glorie:

PTA rapper om 1988 i Pipeline Radio

[audio:ptapipeline.mp3]

Per Vers rapper om 1989 i Pipeline Radio

[audio:perpipeline.mp3]

PS: Billedet er fra Per Vers’ show med Kinski (Per, Ole Omkvæd og Turkman Souljah) på Valby Langgade (bogstavelig talt på gaden, Per rappede på et tidspunkt til gadens midterstribe). Det var et fremragende show, så man kan kun glæde sig til albummet.
PPS: I det mindste valgte jeg det bedste nummer.

4 tanker om “Da Per Vers bitede mine rim”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *