Hvad har du gang i PIS Patrick?!

Jeg har altid godt kunne li’ PIS Patrick aka Patrick Chan fra Alliancen (dem med westcoast-lowrider-hyphy-lyden). Han har den mest nede på jorden måde at være cocky på man kan forestille sig. Stor var min undren dog da jeg fik mail fra ham forleden.
Den lød nemlig således:

Lidt googling afslørede dog, at der bare er tale om en navnebror, der belemrer folk med businessforslag ikke engang Roskilde Bank ville tage seriøst. Bevæbnet med google translator taler han så pludselig også en afart af dansk. Så Patrick er ikke gået helt scammerlicious og vil sikkert være at finde til westcoast koncerter herhjemme i fremtiden.

2 tanker om “Hvad har du gang i PIS Patrick?!”

  1. Damn, jeg spottede lige dit blogindlæg her en kedelig fredag eftermiddag på work. Nu sidder jeg og fniser og pludselig er det hele ikke så svært. Classic! Nå, tilbage til money laundrying…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *