Anbefaling: Hop på Ruste Juxx vognen

Jeg var allerede helt oppe at ringe over Ruste Juxx på HiphopSimpsonsandWrestling.com, men nu er det umuligt at få armene ned. Den Sean Price-certificerede Duck Down-affilierede rapper er simpelthen så meget i zonen for tiden. Nu kan man ganske gratis downloade hans Prelude Mixtape til “Indestructable”-albummet.

Tapet er mixet af DJ Revolution, der selv har den latterligt fede plade King of Decks ude nu (og som jeg engang interviewede). Læg især mærke til Wipe Off Ya Smile og Crown Heights Finest udover selvfølgelig Vic Flair (wooo!). Mixtapet ligger her, og så er det bare med at coppe “Indestructable” når det dropper.

PS: Jeg tjekkede lige Duckdown shoppen for at preordere “Indestructable”. Her fandt jeg ud af at “the brokest rapper alive” Sean Price sælger gæstespots på sin tur for $299, men så må man også spytte hele 16 takter over et generisk beat fra DJ’en. THE PRICE IS WRONG, SEAN!

En tanke om “Anbefaling: Hop på Ruste Juxx vognen”

  1. Yeah the Hature boy vic flair, WOOOOOOOOO

    Glæder mig til at tjekke senere i dag.

    Har sagt det længe. Indestructable er det album jeg har set mest frem til i år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *