Ipod-battle: The champs are here!


Jotak PTA og DJ iToobs vandt sgu den ipod-battle til Aarhus Took it!

Fra starten havde jeg egentlig valgt iToobs som makker, fordi han var den første der meldte sig på MSN som indehaver af en ipod. Det viste sig desuden, at han på genert vis krævede et par dages overtalelse til at stille op. Heldigt at han gjorde, for det viste sig at han var en uudtømmelig kilde til bangers, der en efter en destruerede konkurrencen. Vi vandt en masse Pelle Pelle tøj og Hen-Rock som jeg glemte, at få med hjem, men det er trods alt æren, der tæller.

Tusind tak til alle på bloggen, der kom med gode idéer til tracks man kunne spille – og selvfølgelig til alle dem, der på selve aftenen lige smed et par sedler efter os med hints til hitmateriale. Nedenfor er et par skud af vores vingeskudte konkurrenter, jeg snappede i kampens hede. Det indledende billede er som skrevet står af superfotograf Kenneth Nguyen, der også var med da jeg interviewede Malice fra The Clipse, men det må I høre om en anden gang.

Kejser A (der havde Ham den lange som makker) & DJ iToobs aka de rigtige brødre

Mads & Gisli

DJ A-Jazz (der havde Tunes fra Hip Hop Kontoret som makker) & Strøm (der havde DJ Direct som makker)

Snebolden & J-DADA

iPod-battle arrangøren – Anna fra Mols

PS: Som et lille aber-dabei havde både jeg og iToobs kæmpe optur over MOP’s Stand Clear og påtænkte at spille den. Den har dog en herrelang intro, så det fiksede vi ved at klippe Bill O’Reilly ind i starten i stedet. Jøden droppede dog tung ipod science og sagde man ikke måtte remixe tracks. Derfor lod vi det blive i vores elektroniske crates.

Men på ptas.dk må vi alt, så her får I sgu nummeret alligevel:

IPOD BANGER!

[audio:StandClearLIVE.mp3]

6 tanker om “Ipod-battle: The champs are here!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *