iPod-battle til Aarhus Took It – hvad vil du høre?


Torsdag d. 9. oktober er der iPod battle til Aarhus Took It. Rødhårede Anna fra Mols, der arrangerer battlen herresent om natten, har været så venlig at invitere mig til at deltage. Som makker har jeg unge DJ iToobs, der ved alt om hvad de unge vil have (altså, Arto og kameramobiler), så jeg synes vi stiller med et stærkt team.

Men jeg vil jo også gerne høre hvad DU synes vi skal spille!

Jeg har været i byen på latterlige steder som Celsius på Rådhuspladsen, hvor man knap nåede at spørge DJ’en om han ikke nok ville spille noget rap-rave-rock-et-eller-andet-der-bare-ikke-er-fesent, før man fik fuckfingeren. Omvendt oplevede jeg engang at spørge Kjeld Tolstup om han havde noget hiphop i pladekassen, hvorefter han lige rockede et old school sæt på et kvarter med Kurtis Blow, Run DMC osv. Jeg er klart mest fan af det sidste.

Derfor tænkt jeg det kunne være sjovt at høre, hvad I ville smide på i en battle, hvor det gælder om at sætte gang i crowden. Alt fra old school smashes ala “The Show”, “Poppa Large”, “The Bridge Is Over” til nyt stuff ala Cool Kids, “Jockin’ Jay-Z”. Foreløbig tror jeg det hemmelige våben hedder DJ Muggs, der karrieren igennem uanset om han laver verdenshit ala “Insane in the Brain” og “Jump Around” eller undergrund som fx “9 mm” med Planet Asia altid bringer tonstung BAS ind i billedet.

Alt fra G-funk classics, til ultimative Dilla-Premier-Pete Rock joints, til mashup, dancehall har interesse, men hvad ville du smide på, hvis du skulle lave en iPod battle top-3?

8 tanker om “iPod-battle til Aarhus Took It – hvad vil du høre?”

 1. Hej Peter…Her er nogle skaeve ideer til din IPOD battle

  Rakim – Lyrics of Fury
  Ultramagnetic Mcs – Poppa Large
  Big Daddy Kane – Wrath of Kane
  Static and Nat Ill – So fresh
  Ice Cube – The nigga ya love to hate
  Ice T – New Jack hustler
  Silverbullet – Undercover anarchist
  Klashnekoff – Murder
  Cookie Crew – got to keep on
  Wu-Tang Clan – protect ya neck
  Twin Hype – Do it to the crow
  Keith Murray Hustle
  Prodigy – New York Shit
  LOC – Aarhus er min
  BDP – 100 guns

 2. Det du gør er at spille “the other side of the road” med Busta fra Dillagence pladen og “game over” med Phat Kat og Dilla men det skal være i Flying Lotus-versionen. Det er 2 snedige picks, da der må være masser af Detroit elskende hoveder i huset, og så er i hvert fald det sidste nummer ikke ret kendt. Da Katten spillede nummeret sidste år, startede det i Dabryes originalversion, men kørte så over i det helt latterlige Fly Lo remix. Det var vi et par stykker, der godt kunne lide.
  Bomben blog btw.

 3. Jeg har lige bumpet følgende 3 tracks i træk, “semi random”, og det fungerede meget godt. Jeg er i hvert fald i kalas mode nu:

  Slum Village – Hear This
  Lifesavas – The Warning
  Booty Cologne – Wut Jungle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *