Overhørt i hiphop: Ny feature

blaes
Inspireret af Overheard In New York og Overhørt i København starter nu den nye feature “Overhørt i hiphop” på ptas.dk. Her sættes korte ordvekslinger om hiphop i fokus. Den første er Blæs Bukki om firserne.

Blæs gæster Jokerens førstesingle “Gå Væk!” og de tidligere Madness4Real kolleger går i retro-rap-mode. Min ven JNS vælger, at undre sig over Blæs rapper/synger “Få firserne væk i en fart”, da han fornemmer en vis 80’er-inspiration på nummeret (som han i øvrigt synes er dårligt).

Det får Blæs Bukki til tasterne, og han skriver bl.a.:
“mht til 80erne taler jeg om den ligegyldige tilbagevenden til firserhits der har kørt det sidste stykke tid (uden at jeg følger særlig meget med egentlig) Der var masser af fede ting i firserne både på reggea og hiphop scenen men det dækker måske over 5 procent af hvad man hørte dengang i radioen. derfor husker jeg den tid som 95 procent wackness med fløde på toppen ; )”

Læs og følg ordvekslingen her, og se den, vel indiskutabelt(?) flotte video her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *