Capone-N-Noreaga forklarer ideen med deres show

cnn1

Da Capone-N-Noreaga og Jedi Mind Tricks spillede i Danmark var jeg hyret om chauffør og oppasser. Det var lidt af en loppetjans, eftersom de skulle bo på lufthavnshotellet og spille i Amager Bio, så egentlig burde et par 10 kms ture fra og tilbage kunne gøre arbejdet…

Det viste sig dog, at Capone-N-Noreaga insisterede på at blive fulgt de 300 m. fra ankomsthallen og til hotellet, så jeg fik brugt en del mere tid i lufthavnen end jeg havde tænkt mig. De så ca. ligeså seje ud som man forestiller sig, da de kom bærende med deres håndbagage bestående af to sæt nye basketstøvler, mens deres DJ bar al den resterende bagage. Ellers varmede de mest op på deres hotelværelse, og prøvede konstant at få mig til at drikke hvidvin.

Jedi Mind Tricks viste sig at være nogle fede, og easy-going fyre. Jus Allah og jeg blev på en lille sightseeing tur til Christiania enige om hvor fantastisk Pappoose’ linie fra Kool G Rap’s Root of Evil album hvor han siger: “I don’t lift weights but I can benchpress a tech-nine” er. Vi blev ikke enige om hvem der var vores yndlingswrestlere, eftersom Jus holdt på Buff Bagwell og Big Poppa Pump (og tilføjede, WHY’S THAT FUNNY?!)

Jedi Mind Tricks’ show var ca. ligeså tjekket som dem selv, så det var fedt. Det var C-N-N’s desværre også, så det var ikke så fedt. Det skal dog siges, at de rent faktisk havde en plan med showet, som på grund af tid, og tam respons, måske ikke var den smarteste. Den fortæller de om i det nye Juan Epstein. Peter Rosenberg & Cipha Soundz’ show er næsten altid et download værd fordi de får rapperne til at åbne op, og vise andre sider af sig selv selv. Den kan høres her…

Juan Epstein feat. CNN

En tanke om “Capone-N-Noreaga forklarer ideen med deres show”

  1. Weapons of Mass Destruction is a pretty decnet album. Most of the songs have Strong Arm Steady on them and X does his thing too, so if? the production style was the reason why you stopped checking for him you might want to check that one out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *