Kan det maltrakteres?

peterplus

Jeg var så heldig, at få Peter Plus’ mixtape “Will It Blend?” stukket i hånden ef blendmasteren selv forrige gang jeg var på Kontoret. Mixtapet placerer sig et sted mellem Den Sorte Skole‘s totale klippeklistre-anarki og DJ Reveal‘s mere hiphop-orienterede blends, ved på temmelig fonki facon at splejse acappellaer og instrumentaler sammen.

Fænomenet “Will It Blend” er temmelig stort på Youtube, hvor diverse tosser forsøger at blende alt fra Ipods til Chuck Norris. Jeg går ud fra det er en videreudvikling af David Letterman’s koncept “Will It Float”, som igen var planket fra et britisk show, der vist hed “Is it buoyant” (har det opdrift). Da jeg var inde og se Late Show havde de desværre ikke “Will It Float” til gengæld havde de Nas.

Nå, men Peter Plus refererer selvfølgelig til blendfænomenet. Jeg valgte, passende synes jeg, at placere det i afspilleren i køkkenet, og det kom der en fresh opvask ud af. Mixtapet er som sådan ikke overraskende, men det er behagelig lytning med et par mestermix og et par småkiks. Nogle gange er acapellaerne speedet lige lovlig op, og der synes jeg det havde været mere i tidsånden at sætte instrumentaltempoet ned… Men alt i alt bør man ikke snyde sig for Peters gedigne håndværk. Tracklisten kan ses på Myspace, men bortset fra et par smagsprøver herfra hvor Ludacris møder Bennys Badekar i skøn forening må man altså skaffe resten af tapet ude i byen.

Han har i øvrigt startet High 5 klubben i Århus sammen med DJ Diverze, og der håber jeg da, at kunne kigge forbi når jeg er tilbage i moderlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *