Rob Swift shootin’ the gift…

robswift
…on the two turntables makin’ you uplift!”

Jeg havde glædet mig helt vildt til Rob Swift på Kontoret. Så meget, at jeg har drevet alle til vanvid med at buste Large Pro’s vers fra Dope On Plastic dagligt den sidste uge.

Jeg gik desværre glip af fremvisningen af hans dokumentar As The Technics Spin, men DJ Lp2 beskrev den som en film, der satte ord på alt det, man tænker, når man tænker på en DJ. Så den har garanteret været fed. Rob Swifts live showcase var også fed, men det var tydeligt han havde luret København var kommet for at feste, så det var primært partymusic, der blev spillet. Jeg spurgte om han ikke ville spille “Dope on plastic” (læs i øvrigt DJ Static’s top ti over irriterende ting folk siger til en DJ i DUBCNN), men han svarede desværre smilende “it’s not that kinda night”.

Men nu er det sgu den slags aften! Så lad os da lige høre Dope On Plastic…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *