30-års-fødsdags countdown #28: Last Emperor – Secret Wars part 1 + 2

Fantasi! Det er så lækkert, når et nummer bare oser af gennemført koncept. Last Emp, har gjort det med “Animalistics”, “Do You Remember”, “One Life”, “Over & Over” osv. Hans hovedværk er dog stadig “Secret Wars” inspireret af Marvel’s krige på tværs af universer.

Jeg interviewede ham, da han var til Took It, og der sagde han om dem: “I like to make every song that I do have an underlying theme. Even if it is fictional where Marvel characters battle MC’s, like “Secret Wars” I wanted to show people that if rappers could come together as a collective like they do in the song, we can go up against any outside army.” Store ord. Stor rapper. Han er desværre ikke så aktiv mere, og det siger vel mere om hiphop ligenu end om Emp, at der ikke er plads til ham. (og JO, det er ham selv, der laver alle stemmerne, også Common).

Last Emperor Secret Wars Part 1

Last Emperor Secret Wars Part 2

PS: Det ville ikke være en rigtig Emp-update, hvis jeg ikke nævnede, at vi whuppede Jø’en og Hef i bordfodbold, bank løs på det.

n1031251871_66671_8761

En tanke om “30-års-fødsdags countdown #28: Last Emperor – Secret Wars part 1 + 2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *