30-års-føsdags countdown #10: Ras Kass – Nature of the threat

Der er få der hader hvide mennesker mere end Mr. Ras “Slaughtered more human beings than the Europeans // watch you Di(e) like that white princess” Kass. Ikke desto mindre er “Nature of a threat” en episk konspiratorisk gennemgang af verdenshistorien med vægt på racehad og homofobi…tænk at et SÅ hadefuldt nummer kan være SÅ godt…

En tanke om “30-års-føsdags countdown #10: Ras Kass – Nature of the threat”

  1. Jeps Peter… Dette nummer hoerer jeg jaevnligt. Naar man som jeg, udover at vaere hiphopper, er en kaempe historie noerd, saa er dette jo et nummer, der med dets utallige historiske referencer, nok skal faa mig til at spidse oerer og nikke med hovedet.

    Det undrer mig, at nogle af vore allermest originale danske rappere ikke har lavet en fordansket version af dette nummer haha.

    Syntes dog ogsaa at nummeret The evil that men do er mega vaerd at tjekke ud. En superundervurderet rapper, der grundet hans elendige evne til at vaelge beats, eller lave budget, desvaerre rapper over mediocre ting.

    jeg gad godt, at hoere Ras Kass over Beatminerz produktioner. Han loed godt over Premiers beats…tjek golden child nummeret, saa hvorfor ikke Beatminerz….Please….

    Kan man foroevrigt faa tilsendt det danske dubcnn mag til sin adresse i udlandet_ eller kan man faa det sendt elektronisk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *