CunninLynguists with stunning English

nattipta

Natti fra CunninLynguists & jeres betroede

Der var en fremragende CunninLynguists-koncert på Lille Vega i aften. Jeg har fulgt dem siden de lavede et posse-cut med Kashal Tee i 2001 (totalt Daveyd.com), så det var en fornøjelse at få lov til at interviewe dem før koncerten. De spillede også et fantastisk afterpartyshow, men til de der ikke var der, må I nøjes med denne klassiker…

4 tanker om “CunninLynguists with stunning English”

  1. Det er min telefon. Jeg har ønsket mig et fint kamera i fødselsdagsgave, så følg countdownen og se om det ikke bliver bedre efter 1. maj.

  2. Det var et fedt show.

    Slutningen var jeg dog ikke helt nede med. Det gik lidt hurtigt.

    Afterpartyen på Kontoret var også helt i orden.

    God aften alt i alt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *