Er Jokeren en sell-out?!

Joeh, det kunne godt lyde som en opfølger på updaten er “så klog er Jokeren!?”. Men som den observante bloglæser vil bemærke er der jo byttet om på spørgsmålstegn og udråbstegn, og så er det helt andre ting, der er på spil. Jeg var en tur forbi “Sell Out Session” hos P3, hvor Jokeren skulle sælge ud. Det valgte han, på lytternes opfordringer at gøre ved, at fremføre DGP-hitteren Bonnie & Clyde feat. Szhirley, blot var der byttet om på rollerne så Jokkeren sang Szhirleys del og hun rappede hans. Hilarity ensued!

For det første havde Jokeren, igen på opfordring iklædt sig en Brøndby wife-beater med slogans fra vestegnen, og desuden sang han faktisk hæderligt. Dog langt fra så hæderligt som Szhirley rappede. Hun blev mødt med taktfaste “Szhirley, Szhirley, Szhirley!” tilråb fra publikum, i al fald fra mig, da hun rockede mikrofonen iført hawaii-skjorte, pimp-stok (kan I huske da Jokeren gik med den?) og tilbagestrøget slikhår. Hun burde klart buste vers på sit næste album! Bagefter spillede Jokeren en minikoncert feat. Cas, Blæs, Yepha, Joey Moe og et velspillende backing band. Twas pretty cool. Der kom også noget efterfølgende hvor Carpark North skulle sælge ud på en eller anden vis, men fuck om jeg havde tid til at se på gymnasierock :-)

Jeg tog selvfølgelig en masse billeder, bl.a. af Jokeren og Szhirley i skøn (gen)forening, men dem gemmer jeg lige foreløbig – tænk, hvis der kunne komme en historie ud af det.

2 tanker om “Er Jokeren en sell-out?!”

  1. Ain’t seen. Den virker interessant, det kan være man skulle lave artikel om hiphopbloggere sometime.

    Det er i al fald flotte billeder ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *