SHITNEY!!!

sidneylee

Så var jeg lige i singleliv og jeg er ikke engang single. Singleliv, der hidtil har givet os klassikere som den kernesunde Martin fra Nordjylland, der bare gerne vil have en kæreste…og indfri Stjernedrømmen…og blive musicalperformer…og vinde X-Factor, følger for tiden Sidney Lee. Da den påståede professionelle wrestler skulle debutere som manager ved et stævne i Køge, var han kommet til at annoncere det online. Det gav mig tid til at lave et hylesjovt skilt…

3 tanker om “SHITNEY!!!”

  1. Uh ha, en del der råber på en frisk kommentarer, men tror bare jeg vil sige at de da lader til at være et fint par de 2… følger du med i programmet? Har de fundet kærligheden?

  2. Jeg ser det desværre ikke. Jeg så lidt af første sæson med Nordjyde Martin og en eller anden programmør der mente, at det var ligemeget hvordan folk så ud, men derefter i en chat skreg til sin skærm “ej, når hun centrerer alt teksten, så er der bare ikke noget at hente dér!” Men håber da skaren af ptas.dk-maniacs kan fortælle hvad status er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *