DUBCNN MAGAZINE #3 – VI GI’R SÅ MEGET AF OS SELV FOR TIDEN

coversmall

DUBCNN Magazine #3 er på gaden. 100 sider fuld af hiphop, farver og pep, tæsket ud i 40.000 gratis eksemplarer, til landets læreanstalter, streetwear-forretninger og til dig, fordi du har fortjent det.

Hun vil ha’ en rapper – og det vil vi også. Den privilegerede rapper Jooks pryder forsiden på sommerudgaven. Vores skribent Gísli snakker med ham om, hvordan det er at være født med en sølvske i munden. Han sikker et spadestik dybere, og får produceren Atilla til, at fortælle om den hårde fødsel ”Privilegeret” havde…

Chart-topperen Flo Rida har flirtet med vores udsendte, vi har røget la-la med Houstons egen Devin The Dude, mødt de mærkelige CunninLynguists og haft Heltah Skeltah i røret fra Brooklyn. DJ-duoen Girls With Grillz har lært os, hvordan man rykker røven på dansegulvet og sangerinden Karen har lært os at hun er fremme i stiletten – men ingen diva. Vi har været en tur i Atafs ”Galleri”, fået gratis musik fra Kinski, haft crunkrapperen Geeza G i den varme stol, spillet M.I.V. og Dens ud mod hinanden og vi har kørt i bil med Odense Assholes til deres videoshoot…

Vi har været ude og tage temperaturen på Write4Gold graffiti-konkurrencen, Floor Wars breakdance- battlen og Gelleraps-arrangementet. Vi har set Sopranos, crawlet med zombier, bowlet mod SupaJan, mødt Danmarks kooleste wrestler, hørt fra veganeren Rasmus Modsat og kødæderen Trepac, spist hiphop-burgere og fejret 2Pacs fødselsdag.

Nyd eksamen er overstået og sommerferien er på vej. Der er games, reviews, news, bøger, hate, graffiti og street art nok til en strandtur eller tre… og hejsan, så har den første svenske udgave af DUBCNN Magazine netop set dagens lys. Vi gi’r så meget af os selv for tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *