Hiphop i Nørrebroparken

norrebro-010

Så cyklede man lige forbi Nørrebroparken. Og søreme om ikke Ren Reflex stod og spillede hardcore revolutionsrap for ca. nul mennesker. Det skal bestemt ikke forhindre mig i, at give dem props for initiativet og god stemning. Her følger nogle billeder.

Master L aka Death Star Audio Emperor på turntables

norrebro-002

Jako Mott og El Gaff på mic’s

norrebro-008

Nu med skate

norrebro-005

Så så man lige Ren Reflex

norrebro-009

Seancen var selvfølgelig præget af der ikke var alverden af crowd og en lidt for diskant lyd, der ikke just træk flere til. Men stadig, gotta love gratis hiphop. Og så opdagede jeg et “please fuck my mom” streetart piece. Voksent.

norrebro-004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *