Informer!

citat

Så kom mit indlæg i Rapskole-gate. Godt gemt omme bagerst i fredagens argurketidstypiske Information, med store kioskbaskere som “Taliban overvåger danske soldater på Facebook” og “Var Michael Jackson muslim?” Jeg synes journalist Marta Sørensen har lavet en god, sober, lille artikel, der nok ikke flytter mange bjerge, men måske kan perspektivere lidt i debatten.

Det er primært mig og Rune Skyum-Nielsen, der tagteamer os gennem chokrappens historie, og jeg får endda skudt lidt på mig selv. Vi får også nævnt Jooks’ nye “Dø Dem (tA liT tsyL giM riG eD)”, og håber selvfølgelig ikke at han får på puklen for det. Eller måske håber jeg det lidt, han ville være en væsentlig mere interessant debat-kombatant end en 11-årig knægt, der bare gerne ville rappe i sin sommerferie.

Avisen har valgt kun at lade artiklen læses online mod betaling. Så enten må du punge ud eller drøne på biblioteket og hige og søge i gamle pergamentruller. Ellers kan det være den også ligger her et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *