1 Minute: et ordentlig Specktors spektakel


Mike Raw ripper mike’n i final’ med Magermayn som vært…

1 Minute var en fornøjelse at dømme. Rapperne klarede sig rigtig godt, og semifinalerne mellem Luxshan vs Mike Raw og Mund De Carlo vs Baltazar var rigtig fede. Mike Raw slog Mund De Carlo i en tæt finale. I mine øjne var vinderen i øvrigt backing bandet, der spillede instrumentalerne live med en fænomenal timing. Og så var Specktors et fyrværkeri at opleve.

En ordentlig gang larm og speedrap var lige hvad man behøvede den aften. Det er ikke så komplekst at man behøver have tænkehatten på, det er bare smæk for skillingen. Specktors nye mixtape “Du ved det” kan downloades på WWW.SPECKTORS.DK og albummet “Shanksville” skulle være lige om hjørnet.

Specktors rocker

Og rocker lidt mere

Bal-Bal-Baltazar i semifinalen…

LexL er large and in charge

Carlos says hi

Magerpower + Tuder & Høvding + Nighthawk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *