It only takes a minute girl…

oneminute

Ord til 1-minute-mænderne fra NKOTB (*update* det viste sig at være Take That). Jeg får en travl lørdag, for efter wrestling i Køge er overstået ræser jeg (eller det gør LilJay i sin LilPolo) hjem til KBH. Her skal jeg dømme aftenens “1 minute”-battle i Pumpehuset.

Det er et nyt koncept, hvor rapperne i stedet for at dyste over instrumentaler skal rocke live beats. Jeg har prøvet at rappe med orkester et par gange, og specielt når der skal improviseres giver samspillet tit en ekstra dimension. Det er også altid fedt at se freestyle op til Fight Night, fordi rapperne plejer at være i rigtig god form. Deltagerne er Mund De Carlo, Baltazar, Elbanovic, High Mass, Mike Raw, Luxshan (Funkmastah to you old schoolers) Mr Mix og Orhan G. Det ser altså ud som om det bliver dansk mod engelsk rap, hvilket (desværre) altid er i den danske rappers favør, så det bliver også spændende hvordan publikum reagerer på det. Derudover spiller Patos drenge Specktor og Magermayn hoster lortet, så mon ikke der bliver punchlines og skruetrækker for alle pengene.

Jeg har ladet mig fortælle, at pigerne fra promotionmaterialet dukker op, så det er jo bare endnu en grund til at dukke op i Pumpehuset lørdag aften kl. 20. Sez dér!

www.1minute.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *