DM i Mix: Graded wins!

Stort tillykke til DJ Graded, der lørdag vandt DM i Mix. Han sluttede foran DJ Credit, DJ Werns og veteranen DJ Needlesplit der overraskende endte udenfor top 3. I min bog var det en meget fortjent sejr til debutanten fra Hip Hop Kontoret, der havde hjemmepublikummet i sin hule hånd…

Faste læsere af bloggen har set DJ Graded et par gange. Han er ikke bleg for at stille op til et promofoto.

Som her med DUBCNN #1…

Eller som her med D’artcore’s nye album…

Jeg mødte DJ Graded første gang til et jam Humme holdt i en biograf i Hillerød for snart 5-6 år siden. Graded var hus-DJ og brillerede med at afspille Beatnuts’ Yae Yo, der komplet med Blondie’s Rush Rush sample og Problemz referencer til wrestling lige var/er noget for mig. Efterfølgende har jeg punket ham for at spille nummeret, stort set alle de gange jeg har set ham bag et par pladespillere. Nu har jeg endelig chancen for at gøre gengæld. This one’s for you grethe…

Speaking of Grethe. Shout out til Johnni for aftenens bedste fan-outfit!

Front:

Back:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *