DUBCNN Magazine #4 – all you need is DUB

DUBCNN COVER_lores

Hot nyt, homies og homettes: DUBCNN MAGAZINE #4 rammer Danmark i disse dage. Nu starter vi distributionen af bladet, der indeholder 100 gratis siders fuldfed hiphop, der klæ’r dig på til at bawle efteråret i møde. Det ligger klar til dig på skolen og på street’en, så rend ud og få dit eksemplar. All you need is DUB…

Johnson bawler så det basker på forsiden af efterårsudgaven. Vi graver efter manden bag myten, der startede i BANGERS, tog på dannelsesrejse til Atlanta og snart er aktuel med sit andet soloalbum; ‘Alt mit shit’. Johnson giver en forsmag på albummet, og jo, han har et par tips til, hvordan du også kan bawle hele dagen.

Frank Hvam og Per Vers er aktuelle med en fælles-turné og vi spillede komikeren og rapperen ud mod hinanden i et underholdende dobbeltinterview. Fantasten Kasper Spez inviterede indenfor i Fantasia. Han fortæller hvordan han frygtede at blive henrettet, da TABU Records kontaktede ham. Joe True chatter om sit længeventede debutalbum ‘Den Ægte’ og Odense Assholes gennemknepper deres plade ‘Ik’ for sjov!’ nummer for nummer. Sommer er lig med festival, så vi smækkede solbrillerne på, pakkede backpacken og drog til Roskilde Festival ’09. Vi hang ud bag Orange med Petter featuring LOC, slog os ned i græsset med Balstyrko, gøglede med La Coka Nostra og tog temperaturen på Negash Ali, Lucy Love, Pede B og 88 Ball. Og selvfølgelig fik vi masser af billeder af den knaldflotte graffiti, der for 10. gang prydede festivalen.

DUBCNN har chillet med Compton R&B O.G.’en TQ, været til pressekonference med Erykah Badu, haft en provokerende Lady Sovereign i røret, spist frokost med mesterfortælleren Raekwon fra Wu-Tang Clan, fået Cartago til at fortælle, hvordan han kom i krydsild på grund af en enkelt patron, mødt de jazzede hiphop-filosoffer Paulo & Cars10, grillet Sandheden i Sandhedens Time, ladet op til DM i Mix med DJ Credit, været til release for det svenske DUBCNN hos vores kompisser i Malmø og til videoshoot med alle de tidligere champs fra MC’s Fight Night. Hell Motherfuckin’ Yeah! Derudover er der gangsterfilm, wrestling, pubcrawl, comedy, babes, games, reviews, news, hate, graffiti og street art nok i DUBCNN #4 til at gøre togturen, frikvarteret eller pjækkedagen meget federe… Like a pimp!

Du kan selvfølgelig få bladet hos de sædvanlige outlets, men vi fyrer også op for et par ekstra kasser, hvor der er hiphop i den nærmeste fremtid. Vi er out and about til DM i Mix i Vega d. 5. september, MC’s Fight Night vestfinalerne på Train d. 12. september, østfinalerne i Amager Bio d. 19. september og til Aarhus Took It d. 9. og 10. oktober. Yo!

Web: www.dubcnn.dk
Face: www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=33357346947&ref=ts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *