Mr. Long er Mr. vest champ


Ham Den Lange, også kendt (mest af mig) som Mr. Long med sin vinderøl og sin vindersmøg

Ham Den Lange sikrede sig en plads til MC’s Fight Night finalen ved at kicke sine konkurrenters ass til vest-mesterskabet på Train i lørdags. Jeg var kørt derover med Jø’en og Hefty i Lil Jay’s Lil Polo og havde egentlig bare tænkt mig at fulde mig og råbe buh af rapperne.

Men eftersom bette Jay kun havde sovet to timer fik jeg kør-hjem-tjansen, og eftersom Primo manglede en kameramand, stod jeg pludselig og styrede et videokamera, og så kunne det jo virke en tand uprofessionelt at buhe samtidig. HDL vandt fuldt fortjent efter fantastiske battles mod Dahl, Roar, Henrik Hass og Johnni G. Han er vel er den sidste aktive MC’s Fight Night veteran, der virkelig bejler til en titel, så det bliver spændende om ’09 er Mr. Long’s år. Her er i al fald hans nye video “Lykkelig Lemming”…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *