Syg som en hund…

sickasadog

Så er det ved at være en god uge siden jeg kom hjem fra Berlin, og jeg har været on and off syg cirka lige siden. Det tyder derfor på at blive en rimelig kedelig weekend. Jeg havde endda fået tilbudet om at hoste Spytbakken 3 release på Loppen i morgen og jeg ville ellers gerne have været til reception på det ombyggede Darling’s, til fernisering på Bates’ jomfruudstilling af graf-kanvas eller bare på date med Rainbow MC. På en positiv note giver det i det mindste lidt tid til at blogge. Så her er en Dave Letterman top ti over syg musik.

10: Run-DMC – You Be Illin
9: Brotha Lynch Hung – Season of da Siccness
8: Prodigy – Illuminati
7: Redman – Ill At Will Mixtapes
6: Nas – Illmatic
5: Beastie Boys – Licenced To Ill og Ill Communication
4: Mistah Fab feat. E-40 – Super Sic Wid It
3: Kool G Rap & DJ Polo – Ill Street Blues
2: Eminem – No One’s Iller
1: Ataf – On’li Syg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *