Drevne gamle mænd: Masta Ace & Edo G live til HEAT

mastaaceandfanbigger
Mig og Ace, bemærk Crooklyn-cappen på little young PTA.

Jo, jeg så purung og frisk ud, da jeg første gang mødte Masta Ace. Ace så…cirka ud som han gør nu. Jeg tror det her er noget der ligner min 6. Masta Ace koncert, men jeg glæder mig altid voldmeget, især til at se ham sammen med Edo G på Heat. Apropos hede, sidst ham og Edo G spillede sammen på Loppen var der i øvrigt så ugudeligt varmt, at jeg brugte det meste af aftenen i et køligt cipher udenfor. Der er næppe chance for nogle af de ting sker i aften, så rock on…

Jeg er ikke suuuuper meget nede med deres Arts and Entertainment album, men det betyder jo ikke, at der ikke skal varmes op alligevel. Her er en recommended playlist:

Masta Ace & Edo G – Little Young

Edo G – I got to have it

Marco Polo feat. Masta Ace – Nostalgia

Masta Ace – Beautiful

Edo. g & masta ace – Wishing Remix by Thomax

Edo G – Voices feat. Pete Rock

Masta Ace, Edo G, Common – Claimin Respect 2

Sez!

3 tanker om “Drevne gamle mænd: Masta Ace & Edo G live til HEAT”

  1. Det var sgu en for fed koncert! Lækkert, de spillede mange classics og faktisk overraskende få fra det nye album. Men hvad skete der for duden, der kastede lort i hovedet på Ace mens han spyttede rim? Det holder sgu ik’. Men ellers var det sgu vaskeægte hip-hop, som det SKAL være. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *