MMMMmmm, pakkeleg

Til Rapspots-julefrokost var der selvfølgelig pakkeleg, og jeg skal love for det ikke var bløde pakker.

Nic var nyligt hjemvendt fra Barcelona og havde medbragt hvad der må være pakkelegens svar på det Magic Card som ryder bordet, gør dig udødelig og får din modstander til at pisse i bukserne. En DUFF FN BEER! Det har virkelig sine fordele at være The Simpsons fanatiker. Nic er i øvrigt selv (hjemme-)brygger og en fantastisk fluefisker. Det sidste kan man læse om på Fly-Only.dk, og det synes jeg faktisk vi allesammen skylder han at gøre.

duff

Imens kan I beundre den dejlige Duff, der havde en alkoholprocent på 4.9, var brygget i overensstemmelse med Reinheitsgebot og smagte så himmelsk, jeg flere gange troede jeg havde vundet The Duff Bowl og havde taget en tur med The Duff Blimp til Duff Gardens…Duff Man says – OOOH YEEEEAH. Og lad os så allesammen synge sangen!

2 tanker om “MMMMmmm, pakkeleg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *