Chip Fu – he ain’t got nothing to prove

chipfu

Så spillede Phife Dawg lige på Rust i fredags. Fedt at han føler sig fit til at rejse og godt han er kommet sig ovenpå sygdommen, så vi måske ser A Tribe Called Quest tilbage på dansk jord, men desværre havde han ikke så meget stemme tilbage at skyde med. Det var der til gengæld en anden der havde, for damn, der var knald på Chip Fu. Både det nye og det gamle materiale blev afleveret med en præcision, der er dværgsnigskytter værdig. Han rykkede både “What’s Up Doc”, “La Schmoove” og “True Fu Scnick”, men her er til gengæld tre af hans ypperste vers, jeg ville ønske, at han havde spillet…

Sneakin Up On Ya

Fra CB4 soundtracket, hvor Chip ikke ved om det er wabbit season eller duck season, men en af de andre Fu’s til gengæld slammer som hans mand Scottie Pippen.

Roll With Tha Flava

Hvor det bliver bevist at Treach måske rapper hurtigt, men Chip Fu rapper meeeeget hurtigere.

Breakdown

Som er et gennemsvedigt nummer, hvorfra drengene blev nødt til digitalt at redigere ilden væk fra videoen hvilket selv old ass Fab 5 Freddie fra Yo! kunne se var noget buuuuullschucks!

God lytter, og længe leve tungetvistende rap. Whattup USO!

2 tanker om “Chip Fu – he ain’t got nothing to prove”

  1. WORD UP ! Ma Damie !
    Alt for sprødt indlæg om ma dude CHIP ! og skal da lige påpeg-es at det var mit lækre FU-Schnick Album, som han holder !

    MAAD AMAZING’ Koncert, Nuff said.
    PACE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *