RIP Gary “Whatchu talkin bout Willis?” Coleman

babf07garycoleman
Gary Coleman i rollen som sikkerhedsvagt på en ond fabrik i “The grift of the magi” fra The Simpsons’ 11 sæson

Temmelig overraskende døde Gary Coleman i går den 28. maj, tilsyneladende af skader han havde pådraget sig under et uheldigt fald. Da jeg var lille holdt jeg meget af at se ham i Diff’rent Strokes på SkyOne mens jeg ventede på The Simpsons eller wrestling. Serien er åbenbart lidt af en ulykkesfugl eftersom hans søskende heller ikke har haft det let. Dana Plato begik selvmord i ’84, og Todd Bridges var anklaget for mord på sin drugdealer i ’88. Han så dog ud til at have det godt på Hulk Hogan’s Celebrity Wrestling sidste år. Nå, men Gary Coleman voksede op og blev lidt af en sær snegl, der bedre kunne li’ sine modeltog end mennesker. Et særligt lavpunkt i karrieren var på Surreal Life, hvor Vanilla Ice (det svin) løftede ham op, og tvang den sprællende Coleman til sige sin catchphrase, whatchu talking bout Willis. Det vil vi ikke mindes, vi vil meget hellere huske det fede han var med i…

Som dengang Jeff Jarrett smækkede ham ned en guitar:

Gary’s syn på hvide mennesker:

Og ikke mindst tema’et fra Diff’rent Strokes (ikke at forveksle med Syl Johnson klassikeren, kendt fra mangen et sen-80’er hiphop-nummer):

2 tanker om “RIP Gary “Whatchu talkin bout Willis?” Coleman”

  1. Smukke mindeord om the little big man.
    Det var et kæmpe problem med Sky One tilbage i dagen, da man kunne vælge imellem at misse de første fem minutter af Gary eller de sidste fem minutter af Yo MTV Raps på grund af overlapning. Jeg valgte som regel at se Gary i fuld længde pånær om fredagen hvor YO havde live performance

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *