Jay-B popper op med shop og bortauktionerer Jokerens stok

Jeg havde glædet mig voldmeget til Jay-B’s 1-dags hiphop-popup-shop, hvor der kunne købes vinyl, kluns og graf. Bydes på hiphopklenodier, ædes pølsehorn, drikkes guldøl og alt muligt lækkert. Jeg lavede endda et interview til spotten med Jeppe på forhånd for at lave lidt ekstra larm for en vild dag. Desværre ville skæbnen at jeg skulle en tur til Holbæk samme dag, men det afholdt dog ikke mig for at hilse på den første halve time og købe en limited edition “gold never gets old”-tshirt lavet specielt til dagen, og senere vendte jeg tilbage i den sidste halve time af shoppens levetid, for at drikke alle guldøllene og købe Jeppes Jeru The Damaja maxier. Jeg var dog ikke den der slap afsted med det svedigste køb.

En ungersvend havde nemlig været så heldig at vinde auktionen, hvor Jokeren havde doneret sin pimp-stok og tilhørende hat fra dengang han var definitionen af en stodder. Små 700 dask gik den for, men så var der også en ramme gyldne damer med i købet. Jeg håber shoppen popper op en anden god gang, for det er helt sikkert den slags små initiativer, der gør det marginalerne sjovere at være hiphopper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *