Diggy’s the best man – he diiiid it

Ganske som forventet var Diggy et flow skarpere end både faderen og broderen, og outshinede også Ice Cube og hans sønner. Ellers var BET Hip Hop Awards cypherne ikke helt så sensationelle som sidste år. Jeg vil sige, at Royce Da 5’9 er klart fedest i Detroit-cypheret her, Common tager de andre fra Good Music ud her, Mickey Factz er fedest her, og endelig er Yelawolf mest interessant her, selvom Bones Brigante får ekstra point for at rocke sit Freestyle Friday Championship Belt i bedste WWE-stil. (det ligner i øvrigt NWA-titlen fra Harley Race årene).

3 tanker om “Diggy’s the best man – he diiiid it”

  1. godt at se bloggen igen er up-and-running. OMG og Doughboy er næsten tåkrummende dårlige her, det er sjovt at se hvordan familie effekten er rykket ind i hip hop, mon også vi lever at se dagen hvor en ung Knight prøver sig i”project window” rap, eller en ung Haley som begiver sig ud i mainstream horrorcore – man har lov til at håbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *