Hulk Hogan & Per Vers vs Def Jam RapStar

Nå, som bekendt bliver årets store familieaktivitet det nye Def Jam RapStar, der netop er udkommet. I al sin enkelthed er det bare et glorificeret SingStar hvor Britney Spears og Alicia Keys er erstattet med LL Cool J og 2pac. Man skal dog ikke bare holde takten , Det konstaterede Per Vers og jeg, da vi prøvede det i sommer til Rock The Bells i New York. Men der er også en anden af mine helte, der blev helt orange ved tanken om at teste sine mic-skills, så her præsenterer ptas.dk stolt, den rigtige og forkerte måde at spille Def Jam RapStar…

Def Jam RapStar Done Right


Vælg et godt gammelt Slick Rick nummer, rap det ligesom Slick Rick gjorde i gamle dage. Scor 100%. Good Night.

Def Jam RapStar Done Wrong

Drik dig plakatstiv og vælt ind på et hotelværelse, hvor din maskuline datter og Jimmy Hart punker dig til at rappe et nummer, du ikke kender. Udgyd, i stedet for at rappe, semiracistiske ebonics og flash kameraet til sidst. Good Night.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *