Caption contest: Hvad tænker Nappion om Per Vers?

Jeg var til en rigtig fed aften på Stengade i torsdags, hvor Jester & Don Martin samt Booty Cologne spillede. Det gjorde min gode ven Per V også, også han havde medbragt Nappion, Pede B og jazzensemblet Six City Stompers. Jeg tænkte efter den bragende succes med Caption contest: Hvad tænker Lars og Sidney? at det var på tide med en ny konkurrence. Vinderen vinder et gratis banner på ptas.dk til et valgfrit formål, så skriv af sted, og mangler I inspiration er der måske hjælp at hente her.

6 tanker om “Caption contest: Hvad tænker Nappion om Per Vers?”

  1. Funny motherfuckers, men ingen slog Kasper Is’ evne til at se forbi den åbenlyse joke og alligevel være topsjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *