KØLIG KAJ var også til TOOK IT, men han rappede ikke…


Jo, de var tilbage på Voxhall, og jo, der var rapkavalkade fra ’88-2010 til Aarhus Took It, men det var ikke det eneste, der var at fejre. I år var nemlig første gang siden 2002, hvor der blev malet live-graffiti til Took It. Tidligere har legender som ISOE, BATES, SABE og ASE ONE (aka Masta Ace), og i år havde Thomas Dambo, tidligere kendt som Damb Rambuk fra OA, samlet en stribe fede malere til at fyre op i Mølleparken, hvor man normalt ellers kun kan finde hash til ågerpris og tabte bibliotekskort. Men apropos rapkavalkade, var der en der gik amok med can’erne, som egentlig burde have været del af den historiske aften…

Kølig Kaj, der rappede sig ind i nogles Grand Prix-hjerter og drev andre til vanvid med ”Stemmen i mit liv” i 97 lavede nemlig et piece under sit aka Biel sammen med min kammerat Lars Pank. Det blev skidegodt, og oser selvfølgelig af old school hiphop ånd ligesom Kølig Kaj altid gør. Til dem der ikke har fulgt med hans transformation til Kool Bandi i Chal Bandis og de andre fede ting han render og laver, kan I med fordel tjekke den her seje dokumentar, og så er det vel meget passende at høre ”Spurve” her i decemberkulden.

Og nåja, her er et Lars Pank solopiece jeg også skød…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *