Quiz: Hiphop trivial pursuit part 1

Her i weekenden var jeg til et fornemt showdown i hiphop-trivia hos MC Tia og DJ Lp2, komplet med hjemmelavet spilleplade, hjemmelavet terning og hjemmelavet punch. Det var en monstersjov oplevelse, og det er skægt, at teste hinanden i hvad man ved, og ikke mindst hvad man kan huske efter en drink eller 3. Konceptet var at hver deltager lavede spørgsmål i en stribe yo to the streets kategorier, og dem der svarede rigtigt på flest vandt. Duh.

Jeg tænkte at brugerne på ptas.dk måske også var ved at quizze i bukserne efter at flexe deres knowledge, og derfor har jeg lagt mine spørgsmål online, og lavet en lille spørgeleg ud af dem nedenfor. Den, eller de, der svarer rigtigt på flest vinder et banner. Da der var deltagere med i weekenden, der ikke taler dansk, er spørgsmålene på engelsk, så hvis du sidder derude og tænker “hey, jeg kan forstå engelsk”, så er du allerede langt foran konkurrenterne. Let the games begin…

[quizmaster quiz=1]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *