That’s the Most Illegal Thing I’ve Seen in the History of Wrestling!

Apropos Twitter, var KimBlim så flink at linke mig til en wrestling-video med det i Danmark temmelig ukendte Chikira forbund, hvori man ser et klip hvor tag-teamet The Osirian Portal møder The Runaways. Det ville normalt ikke få nogen til at vippe med ørerne, men denne gang bruger de HYPNOSE~! og får Runaways til at breake til Rapper’s Delight. Ulovligt? Måske. Sjovt? Utvivlsomt.

Selvfølgelig ser vi hardcore wrestling nørder primært underholdningssporten, for at søge efter de korte øjeblikke, hvor man kan lægge mistroen på hylden, lade sig begejstre og blive opslugt af kampene. Men somme tider er det også værd at se, alene fordi det er så fucking retarderet. The Osirian Portal har også brugt movet i Dragon Gate, her hypnotiserer de Akebone og Broadie Lee.

Det tætteste jeg kan komme i tanke om, udover wrestlingsekvenser i slowmotion, på lignende ulovligheder må være Kool Krede’s Kool Wave, hvor Kool Krede afbryder kampen for at danse til “Can’t Touch This”. Hvis nogen har klip, så link gerne :-)

3 tanker om “That’s the Most Illegal Thing I’ve Seen in the History of Wrestling!”

  1. Sjovt og underligt, men dog ikke 100% originalt. Hypnosewrestling optræder faktisk også i filmen “The One and only” med Henry Winkler fra 70erne. En gennemført rædselsfuld film man vist skal være unaturlig stor fan af The Fonz for at påskønne. Det værste er at den afslører prowrestlings største hemmelighed, hvilket var en utilgivelig helligbrøde dengang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *