Alting er federe i Norge #1: Raekwon + Nas

Norsk rap er aldrig rigtig slået igennem. Jeg tror det tætteste vi er kommet var Multicydes hærgen på P3 med det Bjergkøbing Grand Prix-samplende “Not For The Love” og i den mere sobre ende Tommy Tee’s Skandalnavia. Ikke desto mindre elsker vi her på ptas.dk Norge af et ærligt hjerte, og derfor præsenterer jeg i den kommende tid smukke indblik i, hvorfor alting er federe i Norge. observer!

Nas er på turne i Norge. Han kommer helt til Bodø Nord for Polarcirklen. Raekwon er på turne i Norge. De spiller sammen i Oslo. Men tager de hjem på hotellet eller ud på Staden eller noget andet ingen får noget ud af? Hell no, de tager på cluuuub og holer det nede hele natten…

2 tanker om “Alting er federe i Norge #1: Raekwon + Nas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *