Nardwuar vs Odd Future

Søreme, så har hele verden været til SXSW festival og haft det rigtig sjovt. Det har den nye sensation Odd Future og i særdeleshed Tyler, The Creator også været. Her mødte de min helt Nardwuar og det gik ikke stille af, men selvom der er store højdepunkter som da Tyler spørger Nard, om han ved alle de facts fordi han er betjent og tager en skaterkasket på, laver Vulcan Peacesign og råber “look, I’m Pharrell’s dumb ass”, er det som om det ikke er rigtig sjovt endnu. Når man ikke kender hele crewet er det ikke ligeså sjovt at kalde dem KRS-One og B-Rabitt, og man føler på en underlig måde, at de interviewede har mere at bevise end intervieweren. Men måske en dag det får samme legendariske status som da Fab 5 Freddie rendte ind i dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *