PTAnbefaler: Action Bronson’s “Barry Horowitz”

En af de fedeste af de nye rappere fra New York må på alle måder siges at være Action Bronson. Jeg blev først opmærksom på hans Shiraz med et superfedt fløjtesample, da folk lavede ‘best of 2010’-lister. Du kan download en 4-track ep her, og på det nye nummer “Barry Horowitz” lever han bestemt op til den interesse jeg har vist ham.

For det første rapper han som en ond drøm, for det andet er det med de nye hipstertynde freshmen klasser megefedt at se en smælderfed MC sætte skabet på plads, og for det tredje elsker jeg selvfølgelig referencen til Barry Horowitz; jobberen der kun vandt en kamp i sin karriere men alligevel klappede sig selv på skulderen i tide og utide. Og så er der jo næsten lagt op til soundtracket til Wrestlemania weekend…

Godt taget Barry Horowitz klap dig selv på skulderen!

4 tanker om “PTAnbefaler: Action Bronson’s “Barry Horowitz””

  1. Lagt mærke til at politiet bryder love-festen op i slutningen af ‘Shiraz’? “We’ll have none of this young fat italian on old black woman dryhumping, thank you very much!”

  2. Virkelig dope mc! SKal jeg klart lige checke for vildt op for. Maaaad fedt det horowitz nummer jo.
    Peace!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *