Jon Stewart tværer Bill O’Reilly ud i Common-debat

Jeg tror ikke rigtig højrefløjens medier i Amerika (I ved, dem der svarer til TV 2 News) havde gjort sig klar, hvor stor en tabersag de egentlig sad med, for uanset hvor mange sorte pantere Common har sympatiseret med og hvor mange præsidenter han har ønsket død over, har han altid gjort det med udgangspunkt i sit fulde kunstnernavn – nemlig med sund fornuft, og den er svær at vinde over. Derfor virker det indlysende at når Jon Stewart går til forsvar for Common Sense er hans våben den sunde fornuft. Det fik brøleaben Bill O’Reilly fra Fox News at føle i går, da han var så dumdristig at invitere værten fra Daily Show på besøg. Enjoy.

En tanke om “Jon Stewart tværer Bill O’Reilly ud i Common-debat”

 1. Yeeah, det var mega fedt…
  Men jeg tror nu Fox efterhånden er vant til O’Reillys noget haltende måde at interviewe folk med andre holdninger end hans egen på.
  Det er vel derfor han har de små klip før og efter reklamepauserne, hvor han kan sidde og spille pisse smart og prøve lokke folk ind på hans hjemmeside for at stemme på vinderen af diskussionen.
  Han er som et lille barn mand, flueknepper af helvede til, skal bare have det sidste ord og triumferer så snart han har fundet en fejl hos modstanderen, relevant eller ej, det er nu engang ikk så vigtigt for Bill.

  Der ligger også et fantastisk klip hvor han har Stephen Colbert i studiet på youtube, go peep hvis der er nogen der ikke har været der endnu, det er fandme sjovt.

  Og ellers må i hyg’ jer allesammen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *