Mord i hiphop – artikel fra Politiken


M-Bone (RIP) og de andre fra Cali Swag District lærer dig at Dougie’e.

Forleden ringede journalisten Emil Bergløv til mig, da han var ved at skrive en artikel til Politiken om rapperen M-Bone, der afgik ved døden i et drive-by i Los Angeles. Jeg kendte kun M-Bone fra Teach Me How To Dougie, men eftersom episoden jo lyder arketypisk for den ærgerlige del af rappens image fik vi en (lang) hyggelig snak om mord i hiphop gennem tiderne. Han har også snakket med Rune Skyum, og Rusk har fået lov at perspektivere lidt til Danmark, hvor vi, bortset fra 90’ernes “hiphop-mord” heldigvis er gået lykkeligt hus forbi. Hvis du får fat eksemplar af dagens Politiken findes artiklen i Kultur-tillægget.

Og søreme om den ikke også findes her. Klik for stor version.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *