Bananfluefangeren gotta stay fly-y-y-y-y video

[local /wp-content/uploads/2011/06/flydie.wmv nolink]

Her i varmen har vi herhjemme haft et massivt bananflueproblem, som jeg først tilskrev mangel på almindelig oprydning, men senere viste sig at være undfanget i en rådden banan, der havde sneget sig ned under et skab. De var hulens svære at slippe af med, men Google er jo ens ven. Så efter at have fulgt rådet om at dryppe opvaskemiddel i saftevand, som fjerner overfladespændingen således de små pus ikke kan lande og drukner skred jeg til mere drastiske metoder. Jeg konstruerede efter anvisning en kande med dejlig frugt, hvori der er påsat et kaffefilter med elastik, der har et ganske lille hul så de kan komme ind, men ikke finde ud. Når der så er tilpas mange ofre i kanden hældes der kogende vand over. I den første endte jeg med omkring 100 fluer. Dette er version to, og det lader til at være den sidste der er brug for.

3 tanker om “Bananfluefangeren gotta stay fly-y-y-y-y video”

  1. Jeg vil vildt gerne se dit trick, da jeg selv har haft problemer med dette fænomen i perioder, men jeg kan simpelthen ikke få din video til at virke. Kan du ikke smide den på youtube?

    – Steffen

  2. Hej Steffen, jeg kan ikke forstå det ikke virker, men uploader en uden musik til Youtube Asap.

  3. Det virker nu. Jeg skiftede browser, og så var der no beef! Godt move – de er sgu ikke for kloge de bananfluer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *