Før Champagnegaloppen, før Den Gale Pose var der Madness 4 Real

I de her mudderkastende tider, hvor alle bliver målt og vejet på hvad de tweetede i nat, er det måske værd at huske det handler om musikken, og ære nogle af dem, der red mod vest og var med til at udbrede dansk hiphop og tage den internationale klasse med hjem til Danmark, var “R. Berg / J. Dahl / N. Kvaran / L. Baungaard”. De er bedre kendt som producerkollektivet Madness 4 Real, der senere skulle blive til Den Gale Pose og så L. Baungaard, der blev til Blæs Bukki fra Malk De Koin, Bikstok, Balstyrko etc. Det kan i den grad anbefales at tjekke deres produktioner fra Ice Cube’s “Down 4 Whatever” til Eazy-E’s “Merry Muthafuckin’ Christmas”.

I dag leakede Madness så en håndfuld af de gode gamle instrumentaler fra deres 90’erproduktioner, og at høre beatsne clean, er som at rejse til det vilde vesten og tilbage i tiden på een gang. Her er alt fra WC, Mack 10 og Ice Cube’s “Westside Slaughterhouse” til Rakim’s “Heat” fra “Gunmen Soundtrack”. Og hey, er jeg den eneste, der synes at nu når Jokeren har fået fri fra Champagnegaloppen kunne han passende buste over disse instrumentaler?

Besøg også Madness4Real.com.

En tanke om “Før Champagnegaloppen, før Den Gale Pose var der Madness 4 Real”

  1. Word! Det kunne være fedt at høre Joker Jay buste over disse klassiske instrumentaler! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *