Apropos EPO… Hvad med at pitche på LSD?

Mens alle taler om præstationsfremmende stoffer især i disse Tour De France-tider, er der ikke så ofte at præstationshæmmende stoffer bliver nævnt. Ikke desto mindre må man nok tælle LSD blandt de knap så oplagte til en øje-hånd kordinations-sport som baseball. Alligevel lykkedes det Dock Ellis fra Pittsburg Pirates at pitche et helt game, uden at en eneste batter ramte noget som helst. Det fortæller han om i ovenstående hyleskægge video tilsat musik fra No Mas.

Men den virkelige guldklump er den lille fortælling er tilsat animation af James Blagden, der også stod for de fremragende – lettere naive – og hele tiden energiske visuals i A Tribe Called Quest dokumentaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *