Den småretarderede battler Eli Porter får sin egen dokumentar. He diiiid it!

Hvis man har fulgt med i freestyle battles er det infamøse “Iron Mic” showdown mellem Eli Porter og Envy næppe gået ens næse forbi. Envy er sådan set ligegyldig, det vigtige er Eli, der til trods for han virker lidt, hvad mine forældre måske ville kalde, “tilbage”, leverer fuldfed underholdning og har forstået alt om at fange publikums opmærksomhed. Det gjorde han i en sådan grad, at han blev et såkaldt internet meme på linje med Rick’rolling og alt det andet gøgl og selv Kanye har bitet hans rim.

Det er der nu endelig, langt om længe blevet lavet en 30 minutters dokumentar om med den smukke titel “people’s champion: behind the battle”… Så nyd når vi går bag om en battle, der pt har over 3 millioner hits på Youtube sammen med alle de vigtigste aktører fra battlen, og blandt andet Andy Milonakis, der i sig selv er lidt af et retarderet rap-fænomen. Og jo Eli Porter er stadig sur over Envy’s rim var skrevet på forhånd.

I’m the best maaaan, I diiiid it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *