JEG ER AFSLØRET!!! Klaes har regnet mine mange personligheder ud

I aften er det torsdag. Og så er der hiphop i København. Jeg vil først tage til Graven vol 1 med SupaJan, Revoltage og så videre i Råhuset, så fransk rap aften på Mesteren og Lærlingen, så måske sige tillykke til Pato til Dumme Penge og så South West Trippin på darling på vejen hjem?

EJ DET VAR BARE FOR SJOV! Det er der da ingen mennesker, der kan overkomme. Det har eksil-ribegenseren Klaes fra Tudsegammelt regnet ud. Han skriver:

“I Spanien fandt jeg ud af et af livets store spørgsmål. … Hvordan er Peter T Aagaard i stand til at dække så fucking meget hiphop + være til stede til nærmest flere jams af gangen, være på facebook, på twitter og ha’ sin egen blog og perioder styrer et fysisk hiphopmagasin? Men jeg fandt svaret…. Peter har simpelthen hele 5 dobbeltgængere, alle sammen planlagt placeret i samme lejlighedskompleks i indre Valencia, Spain. Herfra styrer han dem med hård hånd, flyver dem til Danmark og tilbage igen, pisker dem til at blogge, skrive artikler, opdaterere facebook, tweete + en masse andet! Rygter siger at ingen undtagen de 6 PTA’er ved hvem den rigtige egentlige er. Kender du mon den rigtige PTA???”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *