Classic Hip Hop Trivial Pursuit 2: RIP Heavy D Edition

Vi fortsætter den opadgående formkurve ved næsten at holde hvad vi lovede. Det viste sig nemlig at hele 22 quizzere deltog i sidste udgave af quidditch på ptas.dk, og dermed er der lagt i ovnen til en ny svedig omgang spørgsmålsslagsmål. Vinderen af sidste omgang blev i øvrigt Maria Hadad, der således kan afvente en goodiebag i posten.

Denne gang dyster vi om noget så fornemt som et Lootpack autografkort med Madlib, DJ Romez og Wildchilds autokradsere, cd’er med Redman, Clemens, Cars10 & Paulo, Big Shug, Saian Supa Crew og J-Spliff, fede klistermærker samt et kassettebånd fra Summer Jam 2003, hvor Nas har KRS-One med på scenen og man slår sig selv i hovedet over det ikke er video, da Lil Kim råber: “Damn, my titties all hanging out and shit”. Quizzen kører til søndag klokken 23:13. RIP Heavy D, let’s go!


[quizmaster quiz=1]

3 tanker om “Classic Hip Hop Trivial Pursuit 2: RIP Heavy D Edition”

  1. Over halvdelen! (60 %) Det er mest de der “hvilken rapper sagde at han gjorde et eller andet fedt ligesom Heavy D”spørgsmål der er bøvl med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *