DJ Muggs og DJ Q-Bert stiller op til Q&A lige om lidt…


Så så man lige mig og DJ Muggs. Om lidt stiller jeg spørgsmål til ham og Q-Bert i Pumpehuset…

Så er det lige om lidt et DJ-tagteam af den anden verden indtager Pumpehuset i København. Det drejer sig dels om DJ Muggs, Soul Assasins DJ’en, der som del af Cypress Hill har produceret klassikere som Insane in the Brain, When The Shit Goes Down og How I Could Just Kill A Man, og når han ikke havde travlt med det kunne han også lige lave Jump Around til House of Pain og Wicked til Ice Cube. Nu har han en dubstep-plade på vej, som han promoverer med “Bass for your face”-turneen, og som om det ikke er nok, har han en af verdens bedste scratch-dj’s ved sin side nemlig…

QBert fra Invisible Skratch Picklez der har vundet verdensmesterskabet i mix et utal af gange og generelt er så latterligt god stil på pladespillere, at man tror det er løgn.

Når de står på scenen i Pumpehuset, er det selvfølgelig for at lave et brag af et DJ-show, men de laver også en kunstner-snak før showet om deres nyfundne kærlighed for dubstep. Desuden kan man opleve DJ Graded, JB og Pelle som support. Læs mere og køb billetter her. Men det fede er, at der også er Q&A hvor man kan stille sine egne herredumme spørgsmål til legenderne. Og det har jeg tænkt mig at gøre lige om lidt.

Ses til dubhop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *