Rejs ud til kanten af verden på dit livs eventyr med Stories Beat Stuff

buzz

“At rejse er at leve”, sagde HC Andersen. “Don’t push me cause I’m close to the edge”, lyder en gammel Grandmaster Flash klassiker. Nu får man muligheden for at kombinere de to ting, ved at rejse ud til kanten af verden på sit livs eventyr – og Grandmaster Flash spiller mens man er der.

Det er Tourism New Zealand der arrangerer konkurrencen , hvor folk fra hele verden har mulighed for at komme til de smukke øer på den anden siden af jorden. Her vil man så kunne upleve smukke strande og fede festivaler. Det eneste catch er, at du skal opgive en af dine yndlingsejendele. Det kan man gøre ved at uploade en video eller et billede af tingen til sitet, og så er det simpelthen den med flest stemmer, der kommer afsted. I anledningen af MC’s Fight Night har jeg valgt at opgive min smukke punchline award fra MC’s Fight Night 2002, hvor jeg fik den gyldne mikrofon (og kom i finalen og havde det vildt sjovt og alt muligt), Den er beklædt med ægte guld og er i øvrigt fuldt funktionel til koncerter.  Du kan se mikrofonen her:

mic

og stemme på min historie her.

Præmierne man kan vinde er dels en fantastisk tur gennem kystområderne, der afsluttes med en musikfestival, som du kan læse om her: Summer Rhythm og se en video fra her: Det er så der Flash spiller, og forestil jer lige, hvor syret et ville være at upleve. Der er også en mulighed for en fed cruise-ferie, hvor du bliver sejlet rundt til hvide sandstrande med sindssyge dykkerspots. Vil du vide mere om New Zealand har de også en website, der omhandler alt hvad der sker deromme her: New Zealand.

Selv har jeg kun uplevet New Zealand i smukke film som Peter Jackson’s Ringenes Herre og ikke mindst Heavenly Creatures  samt naturligvis i den barske Once Were Warriors om den ædle maori-kultur øerne på den anden side af verden byder på, der nu kæmper for både kulturel og fysisk overlevelse. Og så er jeg selvfølgelig vild med The Bushwackers, det gode gamle WWF tag-team, der elskede sardiner og at slikke hinanden på hovedet, men sjældent vandt deres kampe. Derfor ville det jo være voldblæret, hvis jeg kunne komme afsted og opleve både kultur, natur og Grandmaster Flash, og det kan jeg hvis, der er flest, der stemmer på min entry hos , men du kan selvfølgelig også uploade dit eget billede eller video og deltage. Bare husk, at du skal gøre det før den første december, da det er der de første konkurrencer udtrækkes. Der vil løbende komme flere det næste år, så tjek ind på deres Facebook engang imellem. Og så ses vi ellers på den anden side!

NB: Sponsored Post

Viral video by ebuzzing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *