Wrestlingdokumentar til CPH:DOX introduceres af Mr. PPV fra Dansk Pro Wrestling


Mr. PPV til Hardcore X-Mas.
Han prøvede at snyde sig til sejr, men endte med at få barberet garnet af.

Så skydes CPH:DOX som bekendt i gang i disse dage, og eftersom dokumentarfilm er blevet cirka ligeså populære som Angry Birds og kogebøger, valfarter folk i biffomografen. Denne gang er der dog ekstra grund til, at vi der elsker Hiphop, The Simpsons & Wrestling bør tage af sted.

Der er nemlig “Fake So Real” på plakaten. En dokumentar om undergrunds wrestling, der ligger langt fra WWE’s steroidepumpede festfyrværkeri af en sæbeopera, og sikkert minder mere om Aronosky’s “The Wrestler” end godt er. Som om det ikke er nok, kommer Mr. PPV fra Dansk Pro Wrestling på mandag og introducerer filmen før forevisingen i Grand, mens instruktøren selv, Robert Greene kan mødes hvis man ser filmen i Dagmar fredag. Mr. PPV er altid mand, for at cutte en skarp improviseret promo med mere end bare et par spydige kommentarer, så folk skal nok få smæk for skillingen både før og under filmen.

Du kan se traileren for filmen (hvor en ukendt federt tyvstjæler Dusty Rhodes’ catchphrases) nedenfor og læse mere om den her

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *