Jay-Z laver en Per V: baby på sporet

Enhver der har set tilblivelsen af Be Sharps “Baby on board” ved at sange om børn stort set skriver sig selv. Således kommer det velsagtens ikke som nogen Kinder-overraskelse, at Jay-Z i ren eufori over at være blevet far for første gang i en alder af 56 er blevet far for første gang, har skrevet en sang til sin datter. Pigen, der allerede har fået sin egen mock-twitter, bærer navnet Blue Ivy Carter, og der blev på førstedagen spøget med det ville koste dig 100.000 dollar at få hende til at græde på et track. Og det er præcis hvad Blue Ivy aka BIC gør på dette, all jokes aside, gudesmukke nummer. Nyd “Glory” (Jay-Z’s mor hedder Gloria) her:

Jay-Z & BIC “Glory”
[audio:glory.mp3]

Jigga-Mayn er dog ikke den første der har haft sit spædbarn med som feature.

Faktisk kom gode gamle Per Vers først både med hensyn til track, og med hensyn til at indfange lyden af barnet. Således lavede han Massive Attacks “Teardrop” om til nummeret “Lille Konge” fra hans opsamling “Smells Like Team Spirit 2”. Nummeret er dedikeret til hans søn, og søreme om han ikke featurer, i og med en optagelse af sønnens hjerteslag fra en rutinescanning optræder derpå. Too soon? Overhovedet ikke. Nyd “Lille Konge” nedenfor…

En tanke om “Jay-Z laver en Per V: baby på sporet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *