Marvelous Mosell laver lækker og løjerlig legetøjsvideo


Tag et old school 80’er flow, tilsæt old school 80’er referencer krydr med Ghost Busters citater. Tilføj dernæst en video, hvor Teenage Mutant Ninja Turtles laver backspin på skildpaddeskjolet, Skeletor hitter på nogle unge Barbiedukker og Stinkor er DJ. Så har man de 4 vanvittige minutter, der udgør rapperen Marvelous Mossell’s “Stopmotion”.

Jeg faldt første gang over ham for 4 år siden, da han spurgte om han måtte poste nogle keystyles på RapSpot, hvortil han selv illustrerede rimene med gakkede tegninger. Det blev til CrackSpot-konceptet Sandhed og Vanvid. Siden har han formået at overføre sin passion for nørdede emner og alenlange enderim til musik, altid med et forskruet koncept. Tag fx dengang han udgav en dansk version af Slick Rick’s Children’s Story, hvor der var biljagt helt ud til Albertslund. Kort før nytår kom, der også en live-video fra hans koncert til Got Jamn i Roskilde, hvor han dybt engageret og lettere nervøst leverer et hylesjovt show med instuderet dans og hele pisset. Mossell tilhører nichegenren herhjemme, der ligger et sted mellem poesi og parodi, som Torrpedorr og Julaw fx også bevæger sig i, men lever man sig ind i universet, er det virkelig sjovt. Og hvilken wrestlecrap-fanatiker kommer ikke en lille smule, når man hører obskure referencer som:
“selv dengang der fandtes mamutter / var mit rap stadig federe end Bastion Booger”.

Her er liveshowet fra Got Jamn, hvor Mosell vil spille et par rapnumre han har lavet…

Og her er Slick Rick på dansk. Gi’ gi’ gi’ – gi’ dem en på kassen Rick…

3 tanker om “Marvelous Mosell laver lækker og løjerlig legetøjsvideo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *